Fitness-kaunotar jätti rintaliivit kotiin – minimekko ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hurjan muodonmuutoksensa jälkeen amerikkalaisesta Jennifer Nicole Leestä on tullut yksi aikamme seuratuimmista fitness-kaunottarista. Nainen nähdään aika ajoin viihdelehtien kuvissa varsin paljastavissa asuissa.

Tällä kertaa timmivartaloinen tähti ikuistettiin Miamissa sähkönsinisessä 1980-luvun tunnelmaa henkivässä minimekossa. Jotain olennaista oli Jenniferin asusta kuitenkin jäänyt uupumaan. Neitokainen oli nimittäin unohtanut rintaliivinsä kotiin, minkä vuoksi hänen nänninsä vilkkuivatkin kankaan alta esiin.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.