X Factor -komistus villitsee naiset: ”Liian ruma poptähdeksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivät Britannian ja Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmat ovat tehneet jo lukuisista kilpailijoistaan seurattuja julkkiksia. Yksi Britannian version kirkkaimmista tähdistä on 24-vuotias James Arthur, jonka uskotaan etenevän kilpailussa finaaliin saakka.

Nyt kitarahurmurin kerrotaan kärsineen heikosta itsetunnosta ennen laulukilpailua. James Arthur piti nimittäin itseään rumana. Hän ei uskonut pääsevänsä tähdeksi ulkonäkönsä vuoksi. Asiat ovat kuitenkin nykyään toisin, sillä Arthur on kisan myötä kerännyt huiman määrän naisfaneja.

– James ei koskaan uskonut olevansa viehättävä. Hän ei omasta mielestään näyttänyt poptähdeltä. Naisfanit ovat kuitenkin nostaneet hänen itsetuntoaan, kitaristi-laulajan Charlotte-sisko kertoi The Daily Mail -sivustolle.

X Factor -laulukilpailussa nähtiin aiemmin tässä kuussa dramaattinen tilanne, kun 16-vuotias Ella Henderson ja James Arthur joutuivat tuomareiden eteen pudotusta varten. Ennakkosuosikiksi noussut Henderson äänestettiin ulos ohjelmasta, ja pudotus aiheutti paljon negatiivista keskustelua sosiaalisessa mediassa.

James Arthur sai ensimmäisen X Factor -esiintymisensä jälkeen tuomaristolta ja yleisöltä hurjat aplodit, kun hän esitti oman versionsa Tulisa Contostavlosin Young-kappaleesta. Rap-osuuksia biiseihinsä lisäävän James Arthurin koe-esiintymistä on katsottu YouTube-palvelussa jo yli kahdeksan miljoonaa kertaa.