Näin Jessica Alba uurastaa keittiössä – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa, joita varten hän on muun muassa muuttanut hiusväriään.

Nyt 31-vuotias Jessica Alba nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan puuhastelemassa omassa keittiössään. Näyttelijättären aviomiehen ikuistamassa otoksessa ruutupaitaan pukeutunut Alba valmistelee kalkkunaa kiitospäivää varten. Neitokainen on hehkeä ilmestys myös arkisessa asussa.

Kuva: Twitter

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.