Lady Gaga hankki esiintymisasunsa Tampereelta?! Vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tuntuu käyvän tyylinsä suhteen jatkuvaa nahanluontia. Hänen päällään nähdään jatkuvasti erilaisia vaatekokonaisuuksia, jotka ovat usein aiheuttaneet keskustelua rohkeudellaan.

Nyt Lady Gaga on kuvattu esiintymässä 45.000 katsojalle Santiagossa, Chilessä. Siellä eräs asukokonaisuus kiinnitti Staran toimituksen huomion, sillä hetkeä aiemmin toimituksessa oli tarkasteltu uuden kotimaisen Vuonna 85 -elokuvan antia. Lady Gaga näytti nimittäin vierailleen saman elokuvan puvustossa noutamassa itselleen Mauno Pepposen rooliasun.

Kuva: Splash
Kuva: Harri Virta, Artista Film Oy

Taannoin Lady Gaga joutui ”läskikohun” uhriksi kerättyään huomattavasti lisäkiloja. Tähden keikoilta julkaistiin otoksia, joissa nähtiin aiempaa huomattavasti tuhdimmassa kunnossa oleva muoti-ikoni. Sittemmin kaunotar kertoi olevansa tyytyväinen omaan kroppaansa, ja hän onkin julkaissut paljastavia otoksia verkossa todistaakseen tämän faneilleen.