Näin kornisti Arnold Schwarzenegger juhli USA:n kansalaisuuden saamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Iso-Arska paljastaa kirjassaan seksiseikkailujaan ja vaimonsa pettämisen. Parhaillaan hänet nähdään Suomenkin valkokankailla The Expendables 2 -elokuvassa.

Itävallassa syntynyt ja vasta myöhemmällä iällä Yhdysvaltoihin muuttanut 64-vuotias näyttelijä on nyt julkaissut verkossa kuvan itsestään juhlimassa Yhdysvaltojen kansalaisuuden saamista. Kuvan perusteella silminnäkijöille tuskin jäi epäselväksi mitä merkkitapausta tuolloin juhlittiin.

Kuva: Twitter

Arnold Schwarzenegger nähdään tulevaisuudessa jälleen Conan-suosikkiroolissaan, joka teki hänestä aikoinaan kaikkien tunteman Hollywood-toimintatähden. The Legend of Conan -elokuva on jo työn alla.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin synkkiä uutisia pariskunnan avioerouutisen jälkeen, sillä 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa kärsivät vaurioita ja useita luita murtui. Vakavasti loukkaantunut kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi, mutta toipui tapaturmasta.