Leffakaunotar Catherine Zeta-Jones: ”Mielialahäiriöni vahvisti avioliittoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones sai taannoin merkittävän kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle annettiin ritarikunnan myöntämä harvinainen arvonimi. Tähdelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.

Näyttelijäkaunottarella diagnosoitiin vuonna 2010 tyypin II kaksisuuntainen mielialahäiriö, johon hän haki hoitoa. Nyt Catherine Zeta-Jones on paljastanut InStyle-lehdelle tunnetilojen voimakasta vaihtelua aiheuttavan ongelman vain vahvistaneen hänen avioliittoaan Michael Douglasin kanssa.

– Tämä on ollut kiivasta aikaa, niin hyvässä kuin pahassakin. Olen oppinut todella tuntemaan itseni ja aviomieheni, ja löytänyt itsestäni puolia, joita en tiennyt olevan olemassakaan, Catherine kertoo.

Tähti toivoo voivansa auttaa poistamaan mielialahäiriöön liittyvän yleisen leiman puhumalla vaivastaan julkisesti. Catherine toivoo voivansa myös auttaa muita samassa tilanteessa olevia kannustamalla heitä hakemaan kaksisuuntaiseen mielialahäiriöönsä apua.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden. Näyttelijätär nähtiin hiljattain valkokankaalla elokuvassa Rock of Ages.