Madonna alastomana – rajusti photoshopattu nakukuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo useita kohauttavia tempauksia. Madonna on muun muassa järkyttänyt katsojia heilumalla ase kädessä esiintymislavalla Coloradossa.

Nyt laulajatar on riisunut itsensä alastomaksi uuden Truth or Dare Naked -hajuveden mainoskuvaan. Otoksessa roimasti kuvankäsittelyä osakseen saanut poppari nähdään ilman rihman kiertämää. Glamour-meikissä olevan tähden intiimipaikat on sensuroitu pois näkyvistä.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.