Mitä Amanda Bynesille tapahtui? Moniongelmainen ex-lapsitähti nettikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen lapsitähti Amanda Bynes on ollut syksyn mittaan tiuhaan tahtiin otsikoissa. Syynä ovat olleet esimerkiksi liikennerikkomukset, päihteiden väärinkäyttö ja muuten outo käytös julkisuudessa. Sitemmin näyttelijätär on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt 26-vuotias tähti on kuitenkin nyt tehnyt paluun otsikoihin lähettämällä Instagram-kuvapalveluun kuvia itsestään. Kamerapuhelimella otetuissa otoksissa Amanda Bynes esiintyy päällään punainen turbaani, isot aurinkolasit ja turkistakki.

Toisessa kuvassa hän on värjännyt huulensa vahvalla mustalla huulipunalla ja kertoo tarvitsevansa aamukahvia. Tähti väittää Twitter-tilillään, että hänen puhelimensa on varastettu kahteen kertaan, ja toivoo fanien seuraavan hänen Instagram-sivuaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.