Madonna naamioutui treffeillään – otti mallia Elefanttimieheltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo useita kohauttavia tempauksia. Madonna on järkyttänyt katsojia esimerkiksi heilumalla ase kädessä esiintymislavalla.

Laulajatar näyttää olevan kuitenkin selvästi ujompi vapaa-ajallaan. Madonna nähtiin nimittäin Floridan Miami Beachilla 25-vuotiaan poikaystävänsä Brahim Zaibatin kanssa. Huomatessaan valokuvaajat, tähti peitti kasvonsa huivillaan muistuttaen lähinnä 1800-luvulla elänyttä Joseph ”Elefanttimies” Merrickiä, joka piilotti epämuodostuneen päänsä julkisuudessa samalla tavalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 25-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.