Jersey Shore -tähti vaatii vodkayhtiöltä korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” Sorrentino on saamassa oman realitysarjansa ja sarjakuvansa.

Nyt 29-vuotias realitytähti on nostanut kanteen Devotion Spirits -vodkayhtiötä vastaan. Mike Sorrentino solmi vuonna 2010 yhtiön kanssa sopimuksen ja toimi julkisuudessa uuden proteiinilla vahvistetun Devotion-vodkan mainosmiehenä. Nyt mies kuitenkin väittää yhtiön olevan hänelle velkaa luvatut 2 kaksi prosenttia yhtiöstä ja takaisinosto-optiot hänen osakkeisiinsa. TMZ-verkkosivuston mukaan hiljattain raitistunut Sorrentino vaatii Devotion Spiritsiltä mittavia korvauksia, muun muassa noin 5 miljoonan euron edestä yhtiön osakkeita.

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.