Little Mixiä kiellettiin puhumasta Rihannalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Neitokaisilta ilmestyi voiton jälkeen muun muassa singlet Cannonball ja Wings. Yhtyeen debyyttialbumi DNA julkaistiin 19. marraskuuta.

Nyt tyttöbändiläiset ovat avautuneet haastattelussa supertähti Rihannan tiimiltä saamastaan kohtelusta. Laulajattaret eivät nimittäin päässeet tapaamaan popparia, kun hän esiintyi X Factor -ohjelmassa, sillä managerit kielsivät barbadoslaiselta tähdeltä kontaktit muihin esiintyjiin.

– Olimme ohjelmassa Rihannan ja Lady Gagan kanssa. Gaga oli mahtava, mutta emme saaneet lupaa puhua Rihannan kanssa. Hänen tiiminsä kielsi sen, kertoivat Little Mix -tähdet Jesy Nelson ja Leigh-Anne Pinnock We Love Pop -lehdelle.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.