Will.i.am peloissaan: ”Michael Jackson kummittelee kotonani”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am on luonut menestyneen musiikkiuran lauluntekijänä ja levytuottajana. Poptähti teki äskettäin yhteistyötä laulajatar Britney Spearsin kanssa, sillä he duetoivat Scream And Shout -kappaleessa.

Nyt 37-vuotias Will.i.am uskoo, että edesmennyt artisti Michael Jackson kummittelee hänen kotonaan. Poptähti työskenteli vuonna 2009 Michael Jacksonin kanssa ennen hänen traagista kuolemaansa. Will.i.am ei enää uskalla työskennellä kotistudiossaan, koska hän tuntee siellä Jacksonin haamun läsnäolon, Daily Star -lehti uutisoi.

Will.i.am, oikealta nimeltään William James Adams, julkaisee neljännen studioalbuminsa ensi vuoden alussa. Levy kantaa nimeä #willpower. Poptähti myönsi taannoin kompensoivansa heikkoja laulutaitojaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune-tietokoneohjelmalla. Will.i.am on tehnyt yhteistyötä lukuisten eturivin tähtien kanssa kuten Jennifer Lopwzin, David Guettan, Alicia Keysin ja Chris Brownin kanssa.