Bradley Cooper kiinni rysän päältä – katse Jenniferin rinnoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on paljastanut viime aikoina yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneisyydestään.

Bradley Cooper ja hänen vastanäyttelijänsä Jennifer Lawrence ovat nyt olleet mukana tuoreen Silver Linings Playbook -elokuvansa erikoisnäytöksessä Los Angelesissa. Paikalla olivat myös lehdistön edustajat, jotka onnistuivat kuvaamaan näyttelijät varsin kiusallisella hetkellä – Bradley nimittäin jäi kiinni vilkuillessaan 22-vuotiaan kaunottaren kaula-aukkoa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tiettelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.