Lady Gaga yllätti faninsa – tarjosi hampurilaisateriat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin syksyllä nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. Neitokaisen mukaan hän on lihonut kuluneen vuoden aikana yli kymmenen kiloa ruokavaliomuutoksensa takia.

Lady Gaga reissasi taannoin Brasilian Rio De Janeirossa maailmankiertueensa parissa. Poptähden kerrotaan yllättäneen maukkaalla tavalla innokkaat faninsa, jotka olivat majailleet useiden tuntien ajan laulajattaren hotellin edustalla. Hän nimittäin lähetti ihailijoilleen hampurilaisateriat.

– Lähetän teille hampurilaisia, ranskiksia ja kokista. Rakastan teitä monsterini, Lady Gaga paljasti Twitter-blogissaan.

Lihavuuskohun keskiöön taannoin joutunut Lady Gaga yrittää parhaillaan tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtuu hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.