Pitbull paljasti karun menneisyytensä – äiti ajoi kotoa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinoräppäri Pitbull on viime vuosina keikkunut tiuhaan hittilistojen kärkipaikoilla. Artisti on vieraillut esimerkiksi Usherin, Enrique Iglesiaksen ja Jennifer Lopezin kappaleilla. Pitbull julkaisi äskettäin uuden Global Warming -albuminsa.

Nyt 31-vuotias Pitbull, oikealta nimeltään Armando Cristian Perez, paljasti joutuneensa teini-ikäisenä kodittomaksi. Hittiräppärin mukaan hänen äitinsä heitti poikansa pihalle, koska Pitbull liikkui huonossa porukassa ja käytti huumeita perheen kotona. Miamissa varttuneen miehen mukaan hän ei ole vihainen äidilleen.

– Äitini sanoi, että minulla on 20 minuuttia aikaa pakata kamani ja lähteä talostamme. Arvostan äitiäni ja hän on tehnyt minusta miehen, Pitbull kertoi Access Hollywood Live -ohjelmassa.

Pitbull joutui taannoin erikoisen pilan kohteeksi, kun räppärin ”antifani” David Thorpen lanseeraaman kampanjan tuloksena tämä passitettiin keikalle 6.130 asukkaan Kodiakin kylään Alaskaan. Räppäri iski kuitenkin kovalla kovaa vastaan, sillä hän kutsui pilailun aloittaneen David Thorpen mukaansa Alaskaan.