Uskomaton näky kuvattiin Los Angelesin kaduilla: ”Lapset kirkuivat ja huusivat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Los Angelesin Glendalessa liikkeellä olleet saivat äskettäin hieraista silmiään pariinkin otteeseen törmättyään uskomattomaan näkyyn keskellä kirkasta päivää. Kadulla tuli nimittäin vastaan aito kameli, joka oli karannut sirkuksesta.

Kuva: YouTube

Abdullah-niminen kameli kuului Ramos Brothers Circus -sirkukseen, joka oli juuri asettunut samoille kulmille. Jostain syystä kameli pääsi kuitenkin huomaamatta vapaaksi ja päätti lähteä itsekseen tutustumaan alueeseen. Sirkuksen henkilökunta lähti pian kamelin perään, mutta ennen sen kiinni saamista eläin ehti aiheuttaa hämmennystä alueella. Asiasta uutisoi muun muassa KABC-TV -televisiokanava.

– Sen perässä juoksi kirjaimellisesti kymmenen ihmistä. Kaduilla oli sekasortoa, kun ihmiset kirkuivat ja huusivat, Diana Madison kertoi televisiokanavalle.