Jymy-yllätys: Kimistä tuli internetin haetuin julkkis – tässä Top 10

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjastakin tuttu Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään. Ne saivat alkunsa hänen noustua maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Kim Kardashian seurustelee nykyään muusikko Kanye Westin kanssa.

32-vuotias seurapiirijulkkis on nyt ansainnut uuden meriitin, sillä hän on noussut internetin hakusivustoilla eniten etsityksi julkkikseksi. Bing.com-sivuston mukaan hän on syrjäyttänyt edellisvuoden suosikin Justin Bieberin hakujen määrässä.

Teinitähti on pudonnut toiselle sijalle, ja top 10 -listalla mukana ovat muun muassa Rihanna, Selena Gomez, Nicki Minaj ja Taylor Swift. Suosituimpien uutisaiheiden listalle päätyivät Yhdysvaltain presidentinvaalit, Lontoon olympialaiset ja eteläkorealaisen PSY-artistin Gangnam Style -musiikkivideo.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esimakua uudesta White Dress -kappaleestaan, jonka uskotaan vihjaavan pariskunnan astelevan pian alttarille. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin viitataan useaan otteeseen naimisiin menoon. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.