Petri Nygård tempaisee Tampereen Ilveksen hyväksi: ”Laskekaa ne viirit sieltä katosta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen MM-jääkiekkojoukkueen suosikkiartisti ja Ilves-juniori Petri Nygård on tänään julkistanut tukensa Tampereen Ilvekselle joukkueen hyväksymän Petri Nygård Support Ilves -paidan muodossa.

– KAXTOISTAWUOTIAANA ALOTIN LIELAHDEN KAUPUNGINOSISSA PELAAN LÄTKÄÄ ILVEKSESSÄ JA SIITÄ LÄHTIEN SYDÄMESSÄ ON OLLU VAAN YX JOUKKUE MITÄ TUETAAN!!,.,.KAIKKI TALKOISIIN MUKAAN MÄ OON IHAN VARMA ETTÄ TÄSTÄ VIELÄ NOUSTAAN,.,…WE ARE STILL THE KINGS!!!!,.,. Petri Nygård kommentoi värikkääseen tyyliinsä.

– Ei tässä nyt mitään oo viä luovutettu. Laskekaa ne viirit sieltä katosta, räppäri toteaa videollaan.

Petri Nygård Support Ilves Limited edition –paidan myynti alkaa heti Petrin nettikaupassa ja fyysisesti perjantaina 30. marraskuuta Tampereen Hakametsän hallissa, jossa Petri on paikalla kannustamassa Ilveksen kotipelivoittoon KalPasta. Paidan hinta on 20€ ja kaikki paidasta saatavat tulot tilitetään lyhentämättöminä Ilves Hockey Oy:lle joukkueen vahvistamiseen.