Rihanna singahti suoraan jenkkilistan ykköseksi: ”Itken kuin pieni lapsi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Unapologetic-nimisen seitsemännen albuminsa äskettäin julkaissut Rihanna on noussut uutuudellaan suoraan Yhdyvaltojen virallisen albumilistan ykköseksi. Seitsemän vuoden aikana seitsemän albumia tehnyt artisti on haltioissaan uransa ensimmäisestä Billboard ykkössijasta.

– Mitä ihmettä?? Olen liikuttunut ja itken kuin pieni lapsi. Kiitos fanit, te teitte tämän! Rihanna tweettasi innoissaan.

Aiemmista Rihannan levyistä lähimmäksi ykkössijaa päässyt on vuonna 2007 julkaistu kolmas studioalbumi Good Girl Gone Bad, joka yksi kakkossijalle Billboard-listalla. Unapologetic sisältää myös Rihannan uran nopeimmin listaykköseksi pongahtaneen Diamonds-kappaleen, joka on tälläkin hetkellä Suomen virallisen singlelistan ja Spotifyn ykkösenä.

Unapologeticilta löytyy nimekkäitä vieraita, kuten David Guetta ja Eminem, mutta levyn kohutuin kappale on rakkauslaulu Nobody-s Business yhdessä Chris Brownin kanssa. Kuusi Grammy-palkintoa saanut laulajatar on myynyt yli 37 miljoona albumia ja 146 miljoonaa kappaletta digitaalisesti ympäri maailmaa. Forbes on nimennyt Rihannan sosiaalisen median kuningattareksi, jonka YouTube-kanava on kerännyt jo yli kolme miljardia katselukertaa ja jolla on Facebookissa yli 63 miljoonaa seuraajaa.