Typerä Facebook-pila järkytti – kuvista valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisömedia Facebook on oivallinen paikka jakaa erilaisia hauskoja valokuvia esimerkiksi lomamatkoilta. Ennen kuvien julkaisemista kannattaa kuitenkin käyttää hetki ajattelemalla ketkä kuvan tulevat näkemään. Kaikki eivät nimittäin aina ymmärrä hyviäkään vitsejä.

Kuva: Reddit, Samantha Busch

Tämän on nyt saanut huomata 22-vuotias amerikkalainen Samantha Busch, joka oli poikaystävänsä kanssa matkalla Grand Canyonilla. Pari sai päähänsä kuvata itsensä siten, että kuvassa he näyttäisivät putoavan jättimäiseen kanjoniin. Kuvat päätyivät sen jälkeen Facebookiin, jossa Samanthan äiti Rebecca huomasi ne ja kauhistui kuollakseen.

Kuva: Reddit, Samantha Busch

Illinoisin osavaltion Westmontissa asuva äiti nimittäin luuli kuvien tilannetta aidoksi ja oli saada sydänkohtauksen. Samantha kertoi asiasta Facebookissa ja sen jälkeen kuvat ovat levinneet kulovalkean tavoin sosiaalisessa meidassa. Yhdysvalloissa jopa ABC News teki asiasta uutisjutun.