Kohuttu ”insestisuhde” päättyi: Poptähden tytär erosi velipuolestaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut kovasti otsikoissa, kun hän alkoi seurustella oman velipuolensa Nick Gordonin kanssa. Kohu sai lisää puhtia, kun kohupari kihlautui taannoin.

Suhde herätti välittömästi kritiikkiä, ja osa ihmisistä pitikin nuorten rakkautta insestinä. Nyt 19-vuotiaan Bobbi Kristina Brownin kerrotaan kuitenkin eronneen 22-vuotiaasta poikaystävästään. Nick Gordon kertoi tiedon asiasta Twitter-blogissaan.

– Brown ja minä emme ole kihloissa, emmekä tapaile toisiamme. Olemme vain läheisiä, kuten aina, kirjoitti nuorukainen blogiinsa.

Bobbi Kristina jatkoi viestittelyä sosiaalisessa mediassa useilla yksinäisyydestä kertovilla kirjoituksilla. Hän muun muassa pohti, kehen maailmassa voi luottaa. Neitokainen kertoi Twitter-blogissaan pärjäävänsä erinomaisesti yksin.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.