Bobbi Kristina erosi velipuolestaan – ajoi heti rajun kolarin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa, kun hän kihlautui velipuolensa Nick Gordonin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi toisistaan vastikään.

Nyt 19-vuotias Bobbi Kristina Brown joutui auto-onnettomuuteen kotikaupungissaan Georgian Alpharettassa. Neitokainen menetti Chevrolet Camaro -autonsa hallinnan kotoaan lähtiessään ja onnistui kolaroimaan ajoneuvon. Hän ajeli TMZ-sivuston mukaan tien pengertä pitkin ennen kuin heittelehtivä auto pysähtyi paikalliselle puistopolulle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kyseinen onnettomuus on Bobbin kolmas autokolari lyhyen ajan sisällä. Viimeisin vaaratilanne sattui, kun hän riiteli eksänsä Nick Gordonin kanssa liikkuvassa autossa. Pari onnistui ajoreissullaan kolaroimaan nuorukaisen auton, jonka etuosa tuhoutuikin täysin.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.