Erin Heatherton esitteli täydellistä bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton tunnetaan maailmalla paitsi menestyneenä Victoria’s Secret -alusvaatemallina, myös Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion entisenä tyttöystävänä.

Nyt 23-vuotias neitokainen on näyttänyt eksälleen, mistä tämä jäi paitsi suhteen loppuessa. Erin julkaisi Twitter-blogissaan viehkeän otoksen, jossa hänen yllään nähdään leopardikuvioiset bikinit. Eläinprinttinen asu tuokin erityisen hyvin esille mallikaunottaren treenatut vatsalihakset.

Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.