Jessica Simpson laihdutti raskauskilot – hankkiutui jälleen raskaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ensimmäistä lastaan odottaessaan laulajatar Jessica Simpson keräsi mittavat vauvakilot, joiden pudottamista viihdemaailma seurasi henkeään pidätellen. Äskettäin neitokainen onnistui laihduttamaan 18 kiloa elopainostaan.

Nyt julkkiskaunottaren huhutaan kuitenkin olevan taas raskaana ja odottavan toista lastaan. Jessica ei ole itse vielä vahvistanut huhuja todeksi. Lähteen mukaan äitiyttä rakastava poptähti on kuitenkin tullut raskaaksi seitsemän kuukautta esikoisensa synnyttämisen jälkeen.

– Se ei ollut suunniteltua, mutta kyllä, Jessica on raskaana, kertoi lähde Us Weekly -lehdelle.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.