Typerimmät kännimokat koostettiin nettivideolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa julkaistut mokavideot ovat erittäin suosittuja, ja niitä onkin katsottu satoja miljoonia kertoja. Esimerkiksi viihdesivustot julkaisevat usein videokoosteita ihmisten hauskoista kömmähdyksistä ja kompuroinneista, joiden katsominen saattaa sattua myös videon katsojaan.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa naurattaa video hulvattomimmista humalaisten ihmisten mokista. FailFinland-käyttäjän julkaisemassa videokoosteessa nähdään muun muassa, kuinka vahvassa humalatilassa oleva mies hoipertelee jalkakäytävällä. Iloinen mies hapuilee kädellään verkkoaitaa, joka päälle hän lopulta kaatuu.

Eräs juopunut mies hyppää kadulle asetetun hevospatsaan päälle kivuliain seurauksin. Nettivideolla nähdään myös, kuinka eräs humalainen mies pilaa uutislähetyksen. Mudassa kierinyt mies nimittäin tuijottaa televisiokameraan haastateltavan henkilön takana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat