Miley Cyrus katuu: ”Olisinpa mennyt lukioon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan. Neitokainen on esitellyt muodonmuutostaan muun muassa Miehen puolikkaat -televisiosarjassa.

Nyt 20-vuotias Miley Cyrus paljasti katuvansa sitä, ettei hän mennyt koskaan lukioon. Disney-kaunotar olisi halunnut muun muassa saada lukion päättötodistuksen. Tähti ei myöskään saanut kokea ”tavallisia” koulun tanssiaisia.

– Olisin halunnut mennä lukioon. Pääsin koulun tanssiaisiin, mutta en tuntenut oloani tavikseksi. Ihmiset vain ottivat minusta kuvia. Se harmittaa, Miley Cyrus kertoi Britannian OK!-lehdelle.

Näyttelijätär paljasti haastattelussa pitävänsä lyhyistä hiuksista, koska ne tekevät naisesta seksikkäämmän. Miley Cyrus nostaakin hattua niille naisille, jotka uskaltavat leikata pitkät kutrinsa ja kokeilla uutta hiustyyliä.

Miley Cyrus suunnittelee parhaillaan häitään, sillä hän kihlautui keväällä pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Disney-kaunotar joutui äskettäin yllätyksen kohteeksi Ellen-keskusteluohjelmassa. Juontaja Ellen DeGeneres nimittäin järjesti neitokaiselle polttarit, joiden pääesiintyjinä toimi lihaksikkaat miespuoliset stripparit.