Törkeä kuva nettiin – futistähti pyyhkii takapuolensa seteleillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaat jalkapalloilijat tienaavat sievoisia rahasummia, mutta nyt palkkojen suuruus on jälleen noussut otsikoihin erään jalkapallotähden julkaiseman nettikuvan takia.

28-vuotias futistähti Liam Ridgewell julkaisi kuvan, joka oli tarkoitettu vain hänen ystävilleen, mutta joka kuitenkin levisi yllättäen julkisuuteen laajemminkin. Kohutussa kuvassa Ridgewell istuu vessanpöntöllä ja on pyyhkimässä takapuoltaan 20 punnan seteleillä. Lisää seteleitä on miehen ympärillä lattialla satojen puntien verran.

20121202-194939.jpg

Noin 25.000 euroa viikossa tienaavan urheilijan mukaan kuva oli tarkoitettu vitsiksi, joka sai kuitenkin lopulta odottamattoman suuret mittasuhteet. Hän on nyt pahoitellut kuvaa, joka on raivostuttanut brittifaneja. Kuvan ensimmäisenä julkaisseessa The Sun -lehdessä kuvan tähteä on nimitetty ylimieliseksi ja ylipalkatuksi.