Jennifer Nicole Lee pienenpienessä mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hurjan muodonmuutoksensa jälkeen amerikkalaisesta Jennifer Nicole Leestä on tullut yksi aikamme seuratuimmista fitness-kaunottarista. Nainen nähdään aika ajoin viihdelehtien kuvissa varsin paljastavissa asuissa.

Nyt seksikäs perheenäiti bongattiin Miamissa korallinpunaisessa mekossa, jonka helma nousi tähden vesirajaan. Jalkansa ristinyt Jennifer yritti luonnollisesti peitellä intiimipaikkojaan asennollaan. Paparazzit onnistuivat kuitenkin nappaamaan otoksen, jossa hameen alta pilkahtavat esiin hänen alushousunsa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.