Madonnan rintaliiveille tuli hintaa 42 000 euroa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Madonna on uransa aikana saanut aikaan lukuisia kohuja provosoivalla käyttäytymisellään. 54-vuotias nuoremmista seuralaisista nautiskeleva puumanainen muistetaan muun muassa shokeeraavasta rintaliiviasustaan, jota hän käytti 1990-luvulla.

Kyseinen Blond Ambition -kiertueella laulajan käyttämä ”tötterötissi”-asu aiheutti varsinaisen tarjouskilvan Christie’s sale -huutokaupassa Lontoossa. Jean-Paul Gaultierin suunnittelema kimalteleva asu on nyt myyty 32.450 punnalla, eli 42.000 eurolla.

Rintaliivien arvioitu myyntihinta tuplaantui huutokaupassa. Alunperin niiden ajateltiin nimittäin löytävän uuden omistajan 15.000 punnalla, eli 19.000 eurolla.

Huutokaupan hintavin myyntituote oli vuoden 1947 maalaus näyttelijätär Ava Gardnerista, joka myytiin 43.250 punnalla, eli 56.000 eurolla. Myös muun muassa Katy Perryn käyttämä merenneitoasu ja Mick Jaggerin glitterhaalarit saivat runsaasti huutajien huomiota.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 25-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.