Jennifer Love Hewitt uransa alkuvaiheesta: ”Pidin rintani aina piilossa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt muistetaan suomessa esimerkiksi Viiden juttu ja Aavekuiskaaja -sarjoista. Tähti nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjassa, jossa hän esittää Riley Parks -nimistä prostituoitua.

Jennifer Love Hewitt on uransa aikana herättänyt huomiota muodoillaan, mutta nyt 33-vuotias näyttelijätär väittää pitäneen itseään nuorena epäseksikkäänä. Hän kertoo käyttäytyneensä 18-vuotiaana kuin 80-vuotias nainen, eikä omien sanojensa mukaan käyttänyt alkoholia, tupakkaa, huumeita tai kiroillut. The Sun -lehden mukaan tähti löysi seksikkään puolensa vuonna 2001 valmistautuessaan Sydäntenmurskaajat-elokuvaan, jossa hän näytteli viettelijätärtä.

– Kyselin miespuolisilta ystäviltäni, mikä heidän mielestään tekee naisesta seksikkään. Minulla itselläni ei ollut siitä hajuakaan. Rakastin kuitenkin pahistytön näyttelemistä. Paljastavien vaatteiden käyttäminen oli vapauttavaa, sillä yleensä pukeuduin farkkuihin ja t-paitoihin, Jennifer paljastaa.

Näyttelijätär kertoo hänen tuolloisen poikaystävänsä huomanneen hänen muutoksensa, ja yllättyneen positiivisesti nähdessään tähden seksikkäissä vaatteissa. Jennifer Love Hewittiä ei myöskään haittaa hänen rintojensa keräämä huomio, sillä hänen mukaansa ihmiset eivät niiden vuoksi huomaa hänen isoa takamustaan.

– Olen ollut samaa kokoa 12 – 13-vuotiaasta lähtien, mutta pidin rintani aina piilossa näytellessäni Viiden juttu -sarjassa. Kun esiinnyin Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvissa pienessä topissa, ihmiset luulivat minun käyneen suurennuttamassa rintojani, näyttelijätär tunnustaa.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi keväällä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.