Kunto-ohjaaja lipsautti Madonnan heikon kohdan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman parhaiten menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna tunnetaan piinkovana bisnesnaisena, shokeeraavana esiintyjänä, lastenkirjailijana, näyttelijänä, elokuvaohjaajana ja tuottajana.

54-vuotias kaunotar kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueella, jossa on nähty useita kohutempauksia. Viihteen monitoiminaisella on alalla lukuisia ihailijoita, mutta myös kritisoijia. Hän, kuten muutkin tähdet, on pohjimmiltaan silti inhimillinen ihminen, mikä paljastui viimeistään tähden kunto-ohjaajan Nicole Winhofferin haastattelussa.

Kyseinen nainen nimittäin paljasti Madonnan inhoavan niin paljon lihavina pitämiään reisiä, että vaati usean kuukauden hurjan treenaamisen, ennen kuin hän suostui esittelemään muotojaan lavalla. Kolme vuotta supertähden kanssa treenannut ammattilainen auttoi perheenäidin saamaan lisää itseluottamusta esiintymisiinsä.

– Meillä on kaikilla alueita, joissa olemme epävarmoja itsestämme. Hänellä tuo kohta on reidet, joten vietimme paljon aikaa niitä muokkaamalla. Hän työskenteli todella kovasti sen eteen, kertoi Nicole Winhoffer New!-lehdelle.

Winhoffer kertoo treenaavansa Madonnan kanssa tunnista kahteen tuntiin päivässä. Popparin treeni onkin keskittynyt eniten käsivarsien, vyötärön, alavatsan, pepun ja reisien kiinteyttämiseen. 28-vuotias nainen ohjaa myös hänen tanssijoitaan ja kiertueen taustalaulajia.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 25-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.