Tässä on Facebookin uusi superhitti – kaikkien aikojen jaetuin kuva!

Digi Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa villitsi viime viikolla lottobuumi, kun Powerball-loton pääpottina oli huikeat puoli miljardia dollaria, eli noin 385 miljoonaa euroa. Onnekkaita lottovoittajia löytyi maasta kaksi. Nyt erään miehen uutisoidaan tehneen Facebook-ennätyksen kyseiseen lottopottiin liittyen.

Ohjelmistokehittäjä Nolan Daniels julkaisi Facebook-sivullaan kuvan, jossa hän esittelee väärennettyä Powerball-voittokuponkia. Kuvatekstin mukaan kyseessä on toinen lottokuponki, jolla hän ”kuittaa” yli 250 miljoonan dollarin voittosumman. Mies iloitsi kirjoituksessaan sitä, ettei hänen tarvitse enää koskaan mennä töihin.

Kuva: Facebook, Nolan Daniels

Daniels pyysi Facebook-käyttäjiä jakamaan kuvan, sillä hän kertoi antavansa tuntemattomalle henkilölle yhden miljoonan dollarin summan lottopotistaan. Näyttävä pila nousi nopeasti nettihitiksi, sillä 29. marraskuuta julkaistua otosta on jaettu jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Lisäksi se on saanut yli 50.000 tykkäystä.

Kuva onkin siten ohittanut Facebookin edellisen jaetuimman kuvan, jossa Barack Obama halaa vaimoaan. Käyttäjät muun muassa kirjoittivat 35-vuotiaan miehen sivulle viestejä, joissa he perustelivat, miksi ”lottovoittajan” pitäisi antaa kyseinen jättisumma heille. Jotkut puolestaan huomasivat heti kuvan katsottuaan, että kyseessä on huijaus. Otoksen julkaisijan veljen Derek Danielsin mukaan mies halusi tempauksellaan julkisuutta.