MTV-sarjan teiniäiti seurusteli kolme kuukautta – pikavauhtia naimisiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on ollut viime aikoina otsikoissa alastonkuviensa ja perheriitojensa merkeissä. Neitokainen purki kesällä kihlauksensa on-off-poikaystäväänsä Gary Headiin. Eron jälkeen hän alkoi seurustella Courtland Rogers -nimisen miehen kanssa.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on mennyt naimisiin uuden poikaystävänsä kanssa. Pariskunta kihlautui muutama viikko sitten vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Pikavauhtia alttarille astunut Evans kirjoitti Twitter-blogissaan olevansa pettynyt siitä, että hänen yllättävä hääuutisensa levisi nopeasti verkossa ennen kuin kaunotar ehti edes kertoa asiasta faneilleen. Lisäksi hän harmitteli negatiivisia nettikirjoituksia tuoreesta avioliitostaan.

– Tunnen oloni häpäistyksi. Kiitos vaan paljon, eikö kukaan voi olla vaan onnellinen puolestani, Jenelle Evans kirjoitti Twitter-blogissaan.

Realitytähti meni naimisiin Pohjois-Carolinan Brunswickin maistraatissa. Hääuutisen tultua julki verkossa levisi väitteitä, joiden mukaan Jenelle Evans meni naimisiin raskautensa takia. Nuori nainen on kuitenkin kiistänyt raskaushuhut.

Jenelle Evans joutui kesällä putkaan entisen poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan eräänä viikonloppuna, koska he olivat ajautuneet rajuun tappeluun. Teiniäidin poikaystävä oli muun muassa yrittänyt kuristaa Evansia lakanalla. Sittemmin selvisi, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. Lisäksi heidän kodistaan löytyi huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä.