Madonna katuu elämänmuutostaan: ”Aion ehkä ottaa drinkin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo useita kohauttavia tempauksia. Madonna viihtyy nykyisin 25-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa.

Nyt 54-vuotias Madonna kertoi eläneensä raitista elämää jo puolen vuoden ajan. Laulajatar luopui alkoholin käytöstä toukokuussa, koska hän halusi pitää terveytensä huippukunnossa maailmankiertuetta varten. Madonna ei ole ottanut pisaraakaan alkoholia, vaikka mieli kyllä tekisi.

– En ole juonut yhtään alkoholia puoleen vuoteen. En mitään. Elämäni on niin tylsää. Aion ehkä ottaa drinkin, kun kiertueemme saapuu Brasiliaan, Madonna kertoi Caldeirao do Huck -ohjelmassa.

Perheenäiti paljasti myös, mitä hän aikoo tehdä maailmankiertueensa päätyttyä. Madonnan mukaan hän haluaa nukkua pitkiä yöunia ja herätä luonnollisesti ilman herätyskelloa. Lisäksi laulajatar haluaa viettää laatuaikaa lastensa kanssa. Madonna pitää myös ratsastamisesta omilla hevosillaan ja uimisesta meressä. Täydellisen rentoutumispäivän kruunaavat hieronta ja vartalohoidot.

Madonna on ollut kuluneen vuoden aikana tiiviisti otsikoissa kohukonserttiensa merkeissä. Hän on aiheuttanut paljon kritiikkiä faniensa keskuudessa myöhästelynsä takia. Laulajatar aloitti taannoin keikkansa Yhdysvaltojen Philadelphiassa kaksi ja puoli tuntia myöhässä. Diivakuningattaren viivästelyn johdosta useat fanit häipyivät paikalta turhautuneita.