Arvostelussa Will.i.am : Scream & Shout (feat. Britney Spears)

Singlet · Jocka Träskbäck

Poptähti Britney Spears on ollut jo reilun vuosikymmenen ajan popmaailman kärkikaartia samoin kuin The Black Eyed Peas -yhtyeen menestyksekäs hittinikkari Will.i.am. Nyt tämä poikkeuksellisen nimekäs pari on pannut hynttyyt yhteen ja julkaissut singlen Scream & Shout.

Kyseessä on singlelohkaisu Will.i.amin tulevalta #Willpower-albumilta. Kappale on Lazy Jayn tuotantoa, mutta biisi ei kuitenkaan onnistu lunastamaan sille jo etukäteen asetettuja odotuksia. Soundipuolella elektronisen musiikin trendejä tyylikkäästi seuraava kappale jää nimittäin torsoksi, koska lopputulos on varsin tasapaksu ja suoraan sanottuna tylsä.

Loppua kohti tunnelma hieman tihenee, kun mukaan saadaan aavistus melodiakoukuista. Todella tarttuvia osioita ei ole kuitenkaan jostain syystä mahtunut mukaan lainkaan. Myös Britneyn anti kappaleelle jää muutamaan repliikkiin ja korniin ”Britney Bitch!” -huutoon. Biisistä jää nyt vain keskinkertaisen valju tunnelma. Kappale tulee varmasti soimaan runsaasti radioaalloilla, tosin ainoastaan tekijöidensä – ei kappaleen hyvyyden – perusteella.

Pisteet 2/5