Homoskandaali oli liikaa: Jessican äiti sairastui alkoholismiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar ja laulajatar Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa perheskandaalinsa merkeissä. Tähden isä, Joe Simpson, on nimittäin homokohun keskiössä. Hänen uskotaan eronneen Tina-vaimostaan 34 avioliittovuoden jälkeen homosuhteidensa takia.

Nyt Jessica Simpson on huolissaan 52-vuotiaan Tina-äitinsä alkoholin käytöstä. Laulajatähden äiti yrittää hukuttaa surunsa ja häpeän tunteensa juomalla päivittäin alkoholia. Lähteen mukaan julkkisperheen emännän alkoholin käyttö on riistäytynyt täysin käsistä. Hänen kerrotaan juovan miedompien juomien sijaan raakaa viinaa.

– Tina on turvautunut pulloon avioliitto-ongelmissaan. Hän on vaihtanut viinin vodkaan ja viskiin. Perhe on järkyttynyt Tinan alkoholiriippuvuudesta, lähde kertoi Star-lehdelle.

Joe Simpson ei ole tullut julkisesti ulos kaapista. Hän joutui homoskandaalin kouriin, kun hänen poikarakastajakseen väitetty 21-vuotias miesmalli Bryce Chandler Hill tuli julkisuuteen suhdepaljastuksensa kanssa. Tämän jälkeen myös homoseuralainen, 32-vuotias Joey Anderson, paljasti harrastaneensa seksiä poptähden isän kanssa. Perheen julkkisisä pidätettiin elokuussa rattijuopumuksesta.