John Travolta oikeuteen – väitetty homorakastaja nosti kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkinäyttelijä John Travolta on joutunut viime aikoina useiden skandaalien keskiöön, sillä useat miehet ovat väittäneet heillä olleen joko suhde tähden kanssa tai hänen tarjonneen rahaa seksistä. Näyttelijä on itse toistuvasti kiistänyt homousväitteet.

Hiljattain yksi Travolta väitetyistä homorakastajista, Doug Gotterba -niminen lentäjä, kertoi aikovansa julkaista shokeeraavan paljastuskirjan. Nyt Gotterba aikoo nostaa kanteen näyttelijää kohtaan. Mies väittää John Travoltan asianajajien uhkailleen häntä sen jälkeen, kun Doug puhui mediassa väittämästään seksisuhteesta näyttelijän kanssa. Miehen mukaan lakimiehet syyttivät häntä salassapitosopimuksen rikkomisesta.

The Sun -lehti kertoo Travoltan asianajajan Marty Singerin kiistäneen syytteet ja sanoneen Gotterban haluavan vain julkisuutta itselleen. Gotterban väitteiden mukaan miesten kuusivuotinen salasuhde olisi päättynyt hänen aloitteestaan. Travoltan myös väitetään ryhtyneen seurustelemaan eron jälkeen 16-vuotiaan Brooke Shieldsin kanssa peitelläkseen homosuhdettaan. Tähtinäyttelijän homoseksiskandaali on paisunut pitkin vuotta uusien paljastuksien noustessa jatkuvasti julkisuuteen.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.