Narkkarirokkari todella sekaisin: ”En muistanut edes kuka olen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen rocktähti Pete Doherty tunnetaan musiikkiuransa lisäksi jatkuvista huumesekoiluistaan. Huippumalli Kate Mossin entinen poikaystävä väitti äskettäin olleensa edesmenneen soul-laulajan Amy Winehousen salainen rakastaja.

Nyt 33-vuotias päihdeongelmista kärsivä Pete Doherty paljasti kokeneensa äskettäin rajun muistinmenetyskohtauksen. Rokkari oli herännyt pariisilaisesta junahytistä, eikä hänellä ollut mitään hajua siitä, kuka hän oli. Miehen mukaan hän oli todella järkyttynyt tapahtuneesta. Hän purskahtikin itkuun, kun hän huomasi muistinsa takkuilevan.

– En ollut nukkunut viikkoon ja nukahdin yhtäkkiä tunniksi. Kun heräsin, en tiennyt kuka olin. Purskahdin itkuun ja olin täysin shokissa. Minulla oli todella hirvittävä olo, Pete Doherty kertoi The Guardin -lehdelle.

Rokkari paljasti saavansa ”paremmat kiksit” nukkumisesta kuin huumeiden käytöstä. Pete Dohertyn mukaan hän tuntee olonsa uskomattoman rentoutuneeksi, kun hän on herääkin sängystään virkeässä olotilassa, eikä pilvessä.

Pete Doherty tunnetaan muun muassa The Libertines -yhtyeen keulahahmona ja Babyshambles -yhtyeen perustajana. Rocktähti oli taannoin kihloissa huippumalli Kate Mossin kanssa ja seurasi tämän jalanjälkiä mallimaailmaan. Vuonna 2007 Doherty poseerasi Roberto Cavallin muotikampanjan kasvona. Tänä vuonna rocktähti tuomittiin puoleksi vuodeksi vankilaan kokaiinin hallussapidosta.