Räppärin penthousen hinta 17 miljoonaa – tältä näyttää sisällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen räppäri-lauluntekijä Pharell Williams on tuottanut uransa aikana lukuisia hittikappaleita musiikkimaailman eturivin artisteille. Muotisuunnittelijanakin tunnettu Williams teki äskettäin yhteistyötä brittiläisen teinitähden Conor Maynardin kanssa.

Nyt 39-vuotias Pharrell Williams on laittanut Miamissa sijaitsevan hulppean kattohuoneistonsa myyntiin. Räppäri myy luksusasuntoaan 16,8 miljoonan dollarilla, eli noin 13,4 miljoonan eurolla. Williams osti kyseisen South Beachin ytimessä sijaitsevan asunnon vuonna 2007.

Lukaalissa riittää luksusta, sillä kattohuoneistossa on muun muassa huikeat näköalat merelle. Vuonna 1993 rakennetussa kodissa on pitkä aurinkoterassi, marmorilla koristellut wc-tilat, moderni keittiö ja elokuvasali. Ökyelämää tarjoavat myös neljä autotallia, taloyhtiön yhteinen tenniskenttä ja ovimies. Katso kuvat tästä.

– Elämän näkee eri perspektiivistä, kun elää 40. kerroksessa ja katsoo joka päivä merimaisemia ja taivasta, räppäri kommentoi taannoin W-lehdelle.