Näinkin kohteliaisuuksia voi jakaa – toimisi ehkä Suomessakin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pienet kohteliaisuudet ja ihmisten huomaavaisuus tekevät arjesta sujuvan ja lämmittävät sekä antajan että saajan mieltä. Aina niitä ei ole kuitenkaan esimerkiksi ujoudesta johtuen helppo sanoa ääneen.

Kuva: YouTube

SoulPancake-niminen katutiimi järjesti kaupungin kaduille kopin, josta käsin ihmiset pääsivät kertomaan kohteliaisuuksia tuntemilleen ihmisille. Verkkovideolla nähdään, miten ihmiset sanovat ystävilleen, pomoilleen ja työkavereilleen asioita, jotka ovat olleet heidän mielessään pitkän aikaa.

Hyvän mielen videolla nähdään ihmisten loistavia kasvoja, kun he kertovat kauniita asioita toisilleen. Kuuntelijan ilmeet kertovat myös siitä lämpimästä vaikutuksesta, joka pienelläkin ystävällisyydellä on toiseen ihmiseen. Ihmiset jopa liikuttuvat toistensa sanoista.