Pamela Andersonilla muutakin suurta kuin povi – jättivelat veroista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan tähdeksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa. Povipommi on bongattu erilaisissa julkkisjuhlissa ja hänen kuvansa ovat paljastavien asuvalintojen myötä päätyneet usein lehtien sivuille.

Nyt tähti on kuitenkin otsikoissa hieman ikävämpien uutisten merkeissä. New York Daily News -lehden mukaan Pamela Andersonilla on nimittäin liki 288.000 euron edestä verovelkoja rästissä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun vaaleaverikkö on veloissa verorästien vuoksi. Vuonna 2010 hänet määrättiin maksamaan veromätkyjä jopa 380.000 euron edestä.

Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.