Robin teki selvää jälkeä Googlessa – Petri Nygård, Justin Bieber ja Tuksu jäivät taakse

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman suurin hakukone Google julkisti jälleen vuoden hakutilastonsa. Haetuimpien kappaleiden listaykkönen ei Suomessa yllättäen ollutkaan maailman suosituin kappale Gangnam Style, vaan kotimainen uutuushitti.

13-vuotiaana kirjaimellisesti yhdessä yössä läpimurtonsa tehnyt Robin valloitti viime kesän soittolistat kappaleellaan Frontside Ollie. Kappale olikin Suomen haetuin jättäen Gangnam Stylen vasta toiseksi. Robin sai kuitenkin kaksi paalupaikkaa, sillä hän oli Suomessa myös Googlen haetuin ihminen jättäen taakseen muun muassa Petri Nygårdin, Justin Bieberin ja Johanna Tukiaisen.

Googlen haetuimmat ihmiset 2012

1. Robin

2. Petri Nygård

3. Pekka Haavisto

4. Jussi Parviainen

5. Johanna Tukiainen

6. Sauli Niinistö

7. Justin Bieber

8. Chisu

9. Cheek

10. Saana Parviainen