Amanda vahvisti nolot huhut tosiksi: ”Pakko myöntää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Näyttelijättären tuorein elokuva on Les Miserables, jossa hän esittää Cosette-roolihahmoa.

Nyt 27-vuotias Amanda Seyfried on tehnyt yllättävän paljastuksen alkoholikäyttäytymisestään. Näyttelijätär nimittäin väittää, ettei hän ole koskaan tehnyt live-televisiohaastattelua täysin selvänä. Naiskaunottaren mukaan hän ottaa aina ennen haastatteluja ”rohkaisuryyppyjä” rentoutuakseen jännittävään tilanteeseen.

– Minun on pakko myöntää, etten ole koskaan esiintynyt suorassa televisiolähetyksessä ilman, että elimistössäni on alkoholia. Olen melko juoppo ja olen viskin ystävä, Amanda Seyfried kertoi David Lettermanin keskusteluohjelmassa.

Näyttelijättären mukaan hän ei aio koskaan luopua alkoholin käytöstä. Hän tiedostaa omat rajansa, eikä usko joutuvansa koskaan vieroitukseen alkoholismin takia. Vaikka Seyfried tykkää alkoholista, hän ei omien sanojensa mukaan juo kovin usein.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muassa mainoksissa Leighton Meesterin kanssa. Amanda teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.