Claudia Galantin upeaa vartaloa treenattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paraquaystä kotoisin oleva huippumalli Claudia Galanti on ollut kuluvana vuonna muutamia kertoja otsikoissa lomailtuaan julkkisystäviensä kanssa. Claudia synnytti toisen lapsensa kesäkuussa 2012 ja sen jälkeen pääsi todella nopeasti eroon raskauskiloistaan.

Claudia on viihtynyt viime viikkoina erityisen paljon Miami Beachin rannoilla, ja nyt neitokainen on kuvattu bikinien sijaan hieman peittävämäässä asussa. Hänet ikuistettiin nimittäin treenaamassa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa. Samalla neitokainen paljasti kuvaajille upean kiinteän vatsansa.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut kotimaassaan jo vuosien ajan ykkösjulkkiksia, mutta viime aikoina hänet on noteerattu myös latinomaailman ulkopuolella.