Mies poltti poskensa – luuli silitysrautaa puhelimeksi!

Lifestyle · Tim Isokivi

Puolassa on sattunut erikoinen tapaus, jossa hänen tavoitteensa toimia tasa-arvon hyväksi koitui hänelle vahingokseen. Elbagin kylässä asuva Tomasz Paczkowski yritti osoittaa vaimolleen, että myös miehiltä hoituu niin sanottu multitasking,

Yritys johti kuitenkin vammoihin ja sideharsoon hänen päänsä ympärille. Tomasz auttoi töissä olevaa Lila-vaimoaan tekemällä kotitöitä. Hän päätti silittää vaatteet, juoda olutta ja katsoa televisiosta nyrkkeilymatsia samanaikaisesti todistaakseen vaimolleen, että myös miehet voivat tehdä useita tehtäviä yhtä aikaa. Asiat menivät kuitenkin pieleen puhelimen soidessa.

– Olin todella uppoutunut nyrkkeilyyn, enkä oikein ajatellut mitä olin tekemässä. Kun puhelin soi, nostin vahingossa silitysraudan korvalleni. Kipu oli uskomatonta, Tomasz kuvailee The Sun -lehdelle.

32-vuotiaan miehen ongelmat eivät päättyneet tähän. Tomasz ryntäsi suihkuhuoneeseen saadakseen kylmää vettä palaneelle iholleen. Matkalla hän juoksi suoraan ovea kohti, ja sai mustan silmän. Lääkärien mukaan miehen vahingot tulevat paranemaan, mutta kotitöistä Tomasz aikoo pysytellä toistaiseksi erossa.