Johnny Depp osti lemmenpesän itselleen ja uudelle rakkaalleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin arvostetuimpien ja menestyneimpien tähtien joukkoon lukeutuva Johnny Depp kohahdutti viihdemaailmaa viime kesänä, kun tähden ilmoitettiin eroavan pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista.

Sittemmin näyttelijän huhuttiin alkaneen deittailemaan 26-vuotiaan vastanäyttelijäänsä Amber Heardia. Huhut eivät liene tuulesta temmattuja, sillä nyt tähden on kerrottu ostaneen 12 miljoonan dollarin arvoisen lemmenpesän itselleen ja Amber Heardille.

Johnny Deppillä on jo valmiiksi neljä kotia Los Angelesissa, mutta uusi karjatilallinen kartano sijaitsee Tennesseen osavaltiossa. The Sun -lehden mukaan kyseessä on varma merkki siitä, että tähti seurustelee vakavissaan Amberin kanssa. Ratsastamista rakastaneen näyttelijäkaunottaren kerrotaan haaveilleen jo kauan maalla asumisesta.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.