Amanda Bynes julkaisi tissikuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Törttöilevä entinen lapsitähti Amanda Bynes on saavuttanut viime vuosina maineen eräänlaisena sekoilijana. Hänen tilillään on lukuisia liikennerikkomuksia, päihteiden väärinkäyttöä ja normaalista poikkeavaa käytöstä.

Hiljaiseloa viettänyt 26-vuotias kaunotar palasi jälleen äskettäin sosiaaliseen mediaan. Nyt Amanda on esitellyt Instagram-kuvapalvelussa seuraajilleen muhkeita muotojaan. Dieetillä ollut tähti julkaisi kuvan omista rinnoistaan, jotka näyttävät otoksessa totuttua kookkaammilta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.