Vuoden noloimmat julkkisten Twitter-kuvat: Alastomuutta riitti – myös vahingossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden aikana yhä useampi supertähti on ottanut käyttöönsä Twitter-mikroblogin, jonka avulla he voivat saada suoraan äänensä kuuluville. Faneille julkaistaan palvelussa runsaasti myös kuvamateriaalia, mutta joskus joukkoon mahtuu ei-toivottujakin otoksia.

Vuoden lähestyessä loppuaan on aika ottaa katsaus julkkistähtien vuoden noloimpiin Twitter-kuviin. Samat kuvat on toki nähty Starassa jo aiemminkin silloin kun ne ensimmäisen kerran päätyivät julkisuuteen.

One Direction -yhtyeen komistus Harry Styles nähtiin nimittäin taannoin alastomana suihkussa, Alyson Pill julkaisi vahingossa itsestään kuvan rinnat täysin paljaana ja Sofia Vergaran ystävä julkaisi kuvan, jossa Sofian peppuvako näkyi iltapuvun revenneestä takaosasta. Lisäksi joukkoon mahtuvat myös Wyclef Jeanin ja Lady Gagan poseeraukset, joista ei paljasta pintaa puutuu.