Kiinalaisnaisen rintaruokinta ihmetyttää – apinalauma imee rintoja sängyssä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Naisten rintaruokinta on herättänyt viime aikoina keskustelua julkisuudessa, sillä monet äidit ovat kertoneet imettävänsä lapsiaan vielä vauvaiän jälkeenkin. Muusikko Alanis Morissette kertoi esimerkiksi imettävänsä lastaan peräti kuusivuotiaaksi asti.

Nyt eräs kiinalainen nainen on herättänyt kohun rintaruokinnallaan, sillä hän on mennyt imettämisessä askeleen pidemmälle. Jiao Xinzhen ruokkii maitorauhastensa avulla nimittäin miehensä Huang Aiqingin apinakoulun apinoita. Nainen antaa apinoiden imeä rintojaan varsinkin iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

– Monesti vauva-apinat tulevat sänkyymme imemään rintojani. He ovat kuin lapsiani. Tässä talossa apinat ovat kuninkaita, kertoi Jiao Xinzhen Female First -lehdelle.