Olympiavoittaja Michael Phelpsilla unelmavartalo – silmänruokaa naisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen uimaritähti Michael Phelps tunnetaan muun muassa siitä, että hän on voittanut urallaan jo huikeat 22 olympiamitalia. Mies nousi odotetusti myös kesällä pidettyjen Lontoon olympialaisten sensaatioksi.

27-vuotias komistus on nyt ikuistettu Men’s Fitness -lehden kanteen. Michael poseeraa otoksessa ilman paitaa, jolloin hänen urheilijan lihaksensa pääsevät kuvassa oikeuksiinsa. Monien naisten ihannoima uimari toimisi esimerkkinä myös miehisestä unelmavartalosta.

michaelphelps18122012

Michael Phelsin ja Megan Rosseen suhde paljastui vasta äskettäin Lontoossa, kun he juhlivat yhdessä huippu-uimarin mitalisadetta. Heidän huhutaan kuitenkin seurustelleen jo muutaman kuukauden ajan. Megan Rossee yrittää parhaillaan saada jalansijaa niin mallina kuin näyttelijänäkin. Naisen on väitetty käyttävän Phelpsiä hyväkseen saadakseen huomiota julkisuudessa.